Sopivan riidanratkaisumenettelyn valinta vaatii aina tapauskohtaisen arvion

Erimielisyyden luonne määrittelee parhaiten soveltuvan menettelyn riidanratkaisulle. Sovinto on usein varteenotettava vaihtoehto, mutta ei kaikissa tapauksissa.

Julkinen sektori vastuullisuuden edelläkävijänä

Julkisella sektorilla on mahdollisuus toimia edelläkävijänä vastuullisen toiminnan luomisessa.

Sopimuskumppanin mahdolliseen talouskriisiin kannattaa varautua - konkurssilain koronapoikkeuksia puretaan tammikuun 2021 lopussa

Konkurssilain koronapoikkeuksia puretaan – onko luvassa konkurssiaalto? Sopimuskumppanin taloudelliseen kriisiin kannattaa varautua ennalta.

Oikkari vinkkaa: Aktivoi opinnoista hankkimasi tieto Trainee-jaksolla

Trainee-jaksolla hankittu käytännön osaaminen syventää ja konkretisoi opinnoista hankittua tietoa. Kirjoituksessani tuon esiin, miten opiskeluaikainen työkokemus tukee opintoja.

Julkisen sektorin ja yritysten ilmoituskanavan käyttöönotto lähestyy

Ottamalla käyttöön ilmoituskanavan ("whistleblowing-kanavan") tuet organisaatiosi vastuullisen liiketoiminnan toteutumista ja edistät vastuullista yrityskulttuuria.

Hankintasopimusten muuttaminen sopimuskauden aikana

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jos hankintasopimusta pitääkin syystä tai toisesta muuttaa hankintapäätöksen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen?

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annetut suositukset ja määräykset – mikä on työnantajan rooli?

Katsaus koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettujen suositusten ja määräysten vaikutuksiin työpaikoilla sekä tilanteen aiheuttamien kustannusten jakoon.

Oikkari vinkkaa: etätyön salat

Koronakevät ja kesä etätöineen on vaikuttanut monen elämään. Blogikirjoituksessani annan vinkkejä siitä, miten etätyöstä voi saada tehokasta ja tuottavaa. Omakohtaisena kokemuksena toukokuussa 2020 alkanut Mäkitalon Associate Trainee -jakso.

 

Oikkari vinkkaa: kuinka valmistautua alkavaan Trainee-jaksoon

Ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassa on aina jännittävä kokemus, jossa korostuu hyvän valmistautumisen merkitys. Blogikirjoituksessani annan vinkkejä siitä, mitä pitäisi ottaa huomioon ennen harjoittelun alkamista. Omakohtaisena kokemuksena toukokuussa 2020 alkanut Mäkitalon Trainee-jakso.

Yritysten koronatuet: 7 keinoa ulos kriisistä

Kirjoituksessa listataan yritysten ja yrittäjien toimintaa tukemaan tarkoitetut rahalliset koronatuet ja lainsäädännölliset helpotukset.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uusimmat kirjoitukset