LEAP The Nordic Accelerator Program - All Things Legal When Scaling

[fa icon="calendar"] 18. toukokuuta, 2017 by Marja Hohti

leap_accelerator_program (ID 187831).jpg
Osallistuimme 17.5.2017 Helsinki Think Company Oy:n LEAP-kiihdytysohjelmaan business/legal -workshop partnerina.

Kyseessä on uudenlainen ohjelma, jossa ensimmäistä kertaa autetaan yliopistosta syntyneitä yhteiskunnallisesti vaikuttavia startup-yrityksiä kansainvälistymään.

Helsinki Think Company toteuttaa hankkeen yhteistyössä Copenhagen School of Entrepreneurshipin (CSE) ja Stockholm School of Entrepreneurshipin (SSES) kanssa.

Ohjelman ensimmäiset tilaisuudet ovat kolmen pohjoismaan pääkaupungeissa Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa.

Helsingin työpajassamme käytiin läpi kansainväliseen toimintaympäristöön, operatiiviseen toimintaan, markkinointiin, yhtiöiden IPR-strategiaan ja sijoituksiin liittyviä asioita. Lisäksi perehdyimme asiakas- ja henkilötietojen käsittelyyn, sopimuksiin ja kaupallisiin sopimuksiin sekä veroihin liittyviin kysymyksiin.

Ohjelmassa on mukana kolme tiimiä: Pänttää, Holda.io ja Host my pet.

Konsepti on mielenkiintoinen ja startup-tiimeillä on intensiivinen ja varsin monipuolinen mahdollisuus saada useiden yritystoimintaan liittyvien toimialojen osaajilta neuvoja, näkökulmia, kehitysideoita ja boostia oman yrityksensä toimintaan.

LEAP-kumppaneina ja tukijoina toimivat muun muassa Health Capital Helsinki, NewCo. Helsinki, Nuoret Yrittäjät, EU:n aluekehitysrahasto sekä 6Aika.

Mäkitalolta työpajaan osallistui LEAP-tiimimme Marja Hohti ja Mikko Järvinen.

Kuva: Mikko Järvinen

Tägit: Startups, yrittäjyys

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uusimmat kirjoitukset