Energia

Mäkitalolla on poikkeuksellisen runsaasti kokemusta energia-alan toimeksiannoista. Tämä näkyy tehokkaana projektinhallintana ja asiantuntevana neuvonantona monimutkaisissakin projekteissa. Olemme Suomen johtava asianajotoimisto uusiutuvaan energiaan liittyvissä projekteissa.

Ota yhteyttä ›

Energia-alan tiukka säännöstely ja alati muuttuvat olosuhteet tuovat mukanaan monenlaisia haasteita. Olemme toimineet energia-alalla pitkään, joten tunnemme nykyiset menettelymallit ja säännökset.

Mäkitalo Rantanen & Co Ltd […] has “extraordinary in-depth knowledge of the energy industry in Finland”.
The Legal 500

Palveluihimme kuuluvat mm. yritysrakenteiden perustaminen ja asiakkaidemme tukeminen operatiivisissa kysymyksissä - sekä kaikkea tältä väliltä. Mäkitalon projektinhallintamalli tukee monimutkaistenkin energiahankkeiden kaikkia vaiheita madaltaen kustannusriskejä ja ennaltaehkäisten mahdollisia riitatilanteita. Tarjoamme alan toimijoille myös rahoitukseen liittyvää tukea.

Lisäksi asiantuntijoillamme on runsaasti kokemusta uusiutuvan energian kiinteistöprojektien rekisteröinti-, suunnittelu-, kaavoitus- ja rahoitushankkeista. Vuosien kokemuksemme energiayhtiöiden toimintaympäristöstä ja erikoisosaamisemme yritysjuridiikan eri osa-alueilta helpottavat asiakkaittemme toimintaa ja auttavat lisäämään heidän kilpailukykyään.