Kiinteistöt ja rakentaminen

Asiantuntijamme ovat toimineet neuvonantajina yli 30 maassa toteutetuissa rakennushankkeissa. Vankan kokemuspohjamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja innovatiivisia ratkaisuja.

Ota yhteyttä ›

Sekä kotimaiset että kansainväliset kiinteistösijoitus- ja rakennusprojektit tarjoavat monenlaisia haasteita rakennusalan yrityksille ja sijoittajille. Mäkitalon asiantuntijoilla on poikkeuksellisen laaja kokemus kiinteistö- ja rakennusalan sopimusjuridiikasta, projektinhallinnasta ja riitojen ratkaisusta.

Perinteisten lakipalveluiden lisäksi pystymme nimeämään asiakkaillemme laajempiin hankkeisiin kokeneen juridisen neuvonantajan, joka toimii asiakkaan projektiorganisaation alaisuudessa koko hankkeen ajan. Tällä mallilla asiantuntijamme työskentelee tiiviinä osana projektiryhmää kartoittamalla epävarmuustekijöitä ja kehittämällä yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaallemme. Proaktiivisella työskentelyllä pystymme minimoimaan riskit, välttämään riitatilanteet ja ennen kaikkea parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä.