Ura

Kiinnostaako sinua ura innostavien työtehtävien ja monipuolisten toimeksiantojen parissa?

Hae nyt ›

Etsimme jatkuvasti joukkoomme ahkeria oikeustieteiden opiskelijoita, kunnianhimoisia oikeustieteiden maistereita sekä kokeneita asiantuntijoita. Mikäli olet sinnikäs ongelmanratkaisija, joka on valmis käärimään hihansa ja soveltamaan osaamistaan asiakkaidemme monipuolisten liiketoimintahaasteiden ratkomiseen, otathan meihin yhteyttä.

Associate Trainee -ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Jos opintosi ovat loppusuoralla ja olet valmis sitoutumaan täysipäiväiseen työntekoon, voit hakea määräaikaiseen, neljän kuukauden pituiseen Associate Trainee -ohjelmaamme.

Lue lisää

Trainee-ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisista tehtävistä. Tehtävä sopii sinulle, jos olet suorittanut jo jonkin verran oikeustieteiden opintoja ja haluat tutustua asianajotoimiston arkeen. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan 1–3 viikossa.

Lue lisää

Hakemus

Avoimet työhakemukset otetaan huomioon rekrytoinneissa kuuden (6) kuukauden ajan niiden vastaanottamisesta.