Associate Trainee

Associate Trainee -ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisten tehtävien parista. Jos opintosi ovat loppusuoralla ja olet valmis sitoutumaan täysipäiväiseen työntekoon, voit hakea määräaikaiseen, neljän kuukauden pituiseen Associate Trainee -ohjelmaamme.

Associate Traineena osallistut kokeneempien kollegoiden ohjauksessa samoihin työtehtäviin kuin vastavalmistuneet lakimiehemme. Avustat monipuolisten toimeksiantojen läpiviemisessä, laadit asiakirjoja ja käännöksiä ja teet erilaisia selvityksiä. Tässä tehtävässä kartutat kokemusta vaihtelevien osaamisalueiden parissa, sillä Associate Trainee työskentelee toimistomme kaikkien osakkaiden ja lakimiesten kanssa.

Sovit Associate Traineeksi, jos olet aidosti kiinnostunut urasta liikejuridiikan parissa ja olet määrätietoinen tiimityöskentelijä. Associate Trainee -tehtävässä vaaditaan hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä, tarkkaa ja analyyttista työskentelytapaa sekä hyvää kielitaitoa. Sujuva englannin osaaminen on tehtävässä välttämätöntä.

Seuraavat harjoittelujaksot:

  • syyskuu – joulukuu 2020, hakuaika päättyy 1.4.2020
  • tammikuu – huhtikuu 2021, hakuaika päättyy 1.9.2020

Hakeaksesi Associate Trainee -tehtävään kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se yhdessä CV:si ja opintosuoritusotteesi kanssa alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen careers@makitalo.fi. Muistathan mainita hakemuksessasi, millä harjoittelujaksolla haluaisit työskennellä.

Lisätietoja Associate Trainee -tehtävästä antaa Marianna Holmberg (marianna.holmberg@makitalo.fi).

Hae nyt ›

Hakemus