Trainee

Trainee-ohjelmamme on tarkoitettu määrätietoisille oikeustieteiden opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita kartuttamaan käytännön kokemusta liikejuridiikan monipuolisista tehtävistä. Tehtävä sopii sinulle, jos olet suorittanut jo jonkin verran oikeustieteiden opintoja ja haluat tutustua asianajotoimiston arkeen. Harjoittelujakso kestää kahdeksan kuukautta ja sen aikana työskentely on osa-aikaista. Työvuoroja on sopimuksen mukaan 1–3 viikossa.

Traineet pyörittävät toimistomme arkea avustaen lakimiehiämme ja muuta henkilökuntaamme erilaissa tehtävissä. Työtehtäviin kuuluu toimistotyötä, vieraiden vastaanottamista ja asioilla käyntiä. Lisäksi Traineet tekevät selvitystöitä ja tiedonhakua ja avustavat tilanteen mukaan myös muissa oikeudellisissa tehtävissä.

Traineen tehtävässä vaaditaan joustavaa, oma-aloitteista ja päämäärätietoista työotetta, koska päivittäiset tehtävät ja aikataulut voivat vaihdella työn luonteen vuoksi nopeastikin. Odotamme Traineelta myös hyviä tekstinkäsittely- ja tiedonhakutaitoja sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Vieraiden kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Seuraava avoin harjoittelujakso:

  • syyskuu 2020 – huhtikuu 2021, hakuaika päättyy 1.9.2020

Hakeaksesi Trainee-tehtävään kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se yhdessä CV:si ja opintosuoritusotteesi kanssa alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen careers@makitalo.fi. Muistathan mainita hakemuksessasi, kummalla harjoittelujaksolla haluaisit työskennellä.

Lisätietoja Trainee-tehtävästä antaa Marianna Holmberg (marianna.holmberg@makitalo.fi).

Hae nyt ›

Hakemus