Mäkitalo Startup Ventures Clinic

Mäkitalo Startup Ventures Clinic on suunnattu uusille yrityksille, kasvuyrityksille ja tiimeille, joilla on kiinnostava liikeidea. Mäkitalo Startup Ventures Clinic kokoontuu Slushin jälkeen kaksi kertaa helmi-maaliskuussa 2017. Mukana ovat Mäkitalon asiantuntijat ja sidosryhmämme, joiden kanssa osallistujat pääsevät ratkomaan startupyritysten oikeudellisia kysymyksiä. Tule mukaan tapaamaan mäkitalolaisia ja startupkollegoita, sekä hakemaan vauhtia yrityksesi kasvulle!

Tapaamiset rakentuvat kuuden case-yrityksen liikeidean ympärille. Jokaisessa tapaamisessa pureudutaan eri oikeudelliseen teemaan. Asiantuntijamme tapaavat case-yritykset henkilökohtaisesti ennen klinikkatapaamisia. Kerro meille, jos haluaisit olla yksi case-yrityksistä.

Mäkitalo Startup Ventures Clinic kokoontuu kahtena iltana alla olevien teemojen parissa.
 Voit valita tapaamisista itseäsi kiinnostavat, tai osallistua niihin kaikkiin yrityksesi toimialasta tai liikeideasta riippumatta.

  • Torstai 9.2.2017 klo 18:00-20:00, Startupjuridiikkaa – ideasta yritykseksi ja
    Liikeidean kaupallistamisen juridiikka – sopimukset startupin tukena
  • Torstai 2.3.2017 klo 18:00-20:00, Rahoitusjuridiikka – rahoitusvaihtoehdot ja sijoituskierrokset

Voit osallistua joko case-yrityksenä tai saapua paikalle kuulemaan uusille startup- ja kasvuyrityksille tärkeistä teemoista, sekä verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja muiden yrittäjien kanssa.

Lähetämme lisätietoja ilmoittautuneille joulukuussa 2016. Tapaamiset järjestetään Helsingissä toimistollamme osoitteessa Eteläesplanadi 12. 
Mäkitalo Startup Ventures Clinic on osallistujille maksuton. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Lue lisää startupeille räätälöidyistä palvelupaketeistamme, ja ilmoittaudu mukaan klinikkatapaamisiin!

 

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tuoreimmat uutiset