Mäkitalo Asianajotoimisto mukaan Global Compactiin

Green_tree1200x628

Mäkitalo on hyväksytty YK:n Global Compactin jäseneksi. Global Compact on maailman suurin yritysvastuualoite, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuullisuutta. Jäsenet sitoutuvat noudattamaan aloitteen kymmentä periaatetta, jotka koskevat ihmisoikeuksia, työelämän oikeuksia, ympäristöasioita sekä korruption estämistä.

Liittymällä Global Compact -aloitteeseen Mäkitalo haluaa jatkaa liiketoimintansa vastuullisuudesta huolehtimista sekä omalta osaltaan lisätä vuoropuhelua kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi haluamme olla mukana edistämässä vastuullisuutta kansallisessa, pohjoismaisessa sekä kansainvälisessä yhteistoiminnassa.

Aloitteeseen on Suomesta liittynyt mukaan yli sata organisaatiota. Globaalisti aloitteessa on mukana yli  12 000 eri yritystä tai yhteisöä. Aloitteeseen liittymisen myötä Mäkitalo on jatkossakin sitoutunut tukemaan asiakkaitaan niiden vastuullisuustyössä jatkuvasti kehittyvässä sääntely-ympäristössä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Tuoreimmat uutiset