Yritys

Mäkitalo Asianajotoimisto Oy on suomalainen asianajotoimisto, jonka toiminta on alkanut vuonna 1989. Tarjoamme monipuolisia palveluja yritysasiakkaillemme useilla eri toimialoilla.

Ota yhteyttä ›

4 syytä valita Mäkitalo

 

Asiakaslähtöisyys

Uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vuosien saatossa toimintamme kulmakiveksi on muodostunut asiakaslähtöinen toimintatapa, joka perustuu asiakkaan liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtämiseen ja jonka tavoitteena on palvella asiakkaidemme etua kaikissa tilanteissa. Asiantuntijamme aloittavat jokaisen projektin kartoittamalla asiakkaamme tavoitteet ja liiketoimintahaasteet. Näiden avulla pystymme ratkomaan monimutkaisia haasteita kaikenlaisissa liiketoimintaympäristöissä.

 

Käytännönläheisyys

Asiantuntijoidemme työssä yhdistyy luova ongelmanratkaisukyky ja aikaansaava ote. Nämä ominaisuudet auttavat meitä luomaan toimivia ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaidemme liiketoimintatavoitteita kaikissa tilanteissa. Vaikka toimeksiantomme ovat toisinaan hyvinkin monimutkaisia, pyrimme ennen kaikkea helpottamaan asiakkaidemme työtä noudattamalla yksinkertaisia prosesseja ja luomalla toimivia ratkaisuja. Suuri osa tehtävistämme käsitteleekin asiakasyritystemme muutostilanteita, joiden aikana pyrimme ennen kaikkea säilyttämään yrityksen tehokkuuden. Käytännönläheinen työskentelytapamme saa usein kiitosta asiakkailtamme, jotka arvostavat sitä, että teemme oman työmme heidän liiketoimintansa ehdoilla.

 

Yhteistyöverkosto

Tarvittaessa hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme, joka muodostuu kumppanitoimistoista ja kansainvälisistä sijoitusyhtiöistä. Ulkomaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme avustamaan asiakkaitamme niissäkin toimeksiannoissa, jotka vaativat jonkin ulkomaan lainsäädännön syvällistä tuntemusta. Lisäksi sijoittajaverkostomme on hyödyksi startup- ja kasvuyrityksille, jotka kaipaavat oikeudellisten neuvojen lisäksi tukea toimintansa laajentamiseen ja kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa.

 

Projektiasiantuntijuus

Yksittäisten toimeksiantojen lisäksi autamme asiakkaitamme myös pidempiaikaisissa hankkeissa, joissa nimitämme juridisen neuvonantajan vastaamaan kaikista projektiin liittyvistä lakiasioista. Nimitetty henkilö toimii asiakkaamme projektiorganisaation alaisuudessa ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä tämän kanssa tarjoten asiantuntemustaan projektin kaikissa vaiheissa. Kyseinen lähestymistapa toimii erinomaisesti esimerkiksi rakennushankkeissa, joissa riskien kartoittaminen aikaisessa vaiheessa auttaa asiakkaitamme välttämään mahdollisia liiketoimintahaasteita ja ylimääräisiä kustannuksia.